sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Uusi kamera, puhelin mukana!

Tässä on jo jonkin aikaa tohkattu, että mikä onni ja autuus, kun pitkään odotettu Nokian N8 tulee markkinoille ja  tarjoaa käyttäjälleen jopa kameran ennen kokemattoman hyvän. Voittaa kuulemma testeissä Canonin ja Nikonin pokkarit!

Niinpä menin ja tilasin ihmelaitteen. Viime torstaina minulle kuten kai muillekin ennakkotilaajille soitettiin, että nyt olis noudettavissa se, minkä tilasit. Ja perjantaina sain kännykän hyppysiini. Tuttavuus on vielä sen verran uusi, ettei edes blogiteksti, saati -kuva noin vain syntynyt. Mutta tänään kamera jo räpsähti kunnolla. Tässä tuloksia:



En nyt menisi väittämään jälkeä paremmaksi kuin varsinaisilla kameroilla ottamani kuvat. Kaikissa tietysti on osallisena kuvaaja itse, näissä ylle kopsituissa myös tutiseva käteni. Ei tosiaan ole helppoa tottua uusiin vehkeisiin. Aamulla jo olin vähällä pudottaa liukkaan aarteeni. Mutta eiköhän se pikku hiljaa ala istua minunkin kämmeneeni ja napsia passeleita kuvia, jos ja kun Canonia tai Nikonia ei ole hollilla. Yhtä ja toista muutakin laite tekee, jahka ymmärrän siltä pyytää yhä uusia palveluksia. Vasta kolmannes 125-sivuisesta ohjekirjasta luettu! Siinä vielä puuhaa, kun tämä homma on ohi.

3 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Mikä tai kuka kumma on saanut sinut innostumaan uusista laitteista siinä määrin , jotta näin lukijasta tuntuu , jotta huushollisi suorastaan tursuaa uutta tekniikkaa ! Eipähän kuivetu aivot ! Ihan kelvollisia pilviä....

Lissu kirjoitti...

Selitys löytyy ihan läheltä, mutta enpä kerro tarkemmin. Aivan omin nokkineni en edes tietäisi saati löytäisi kaikkia ihme vempaimia.

vanski kirjoitti...

Ahaaaa..