sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Homma hoidettu

Heti aamuyhdeksästä alkaen näkyi tavallista sunnuntaita runsaammin jalankulkijoiden lisäksi autoliikennettä Liedon komean kunnantalon edustalla. Työporukoitakin oli liikkeellä, kuten kuvasta näkyy. Kun pakkasia vihdoin saatiin, luistelukenttää on hoidettu uutterasti eikä suotta: päivin illoin pelaajia yhtä lailla kuin luistimilla hoippuvia suihkii suurin joukoin kentällä. Minä vasta suunnittelen mukaan lähtemistä.

Vaalipaikalle kuitenkin sonnustauduin lähes ensimmäisten joukossa. Ei tarvitse valitella matkan pituutta, epätasaista maastoa, ylen kylmää säätä tai mitään muutakaan vastusta selittämään, miksei tullut äänestettyä. Sitä paitsi kuulun niihin, jotka koko äänestysikänsä ovat hoitaneet tätäkin oikeutta ja velvollisuutta itsestään selvänä hommana.

Kovin kummoista jännitystä lopputuloksesta en itsessäni huomaa. Uskon kuitenkin, että pyöräyttämäni numeron kaltaisia löytyy myös isosta pinosta muita lappuja. Kukaties hommaksi tulee vielä pyöräyttää numero uudestaan.
 


3 kommenttia:

tuulikki kirjoitti...

Jännäksi homma kuitenkin kakkosmiehityksen osalta meni. Tosi mielenkiintoinen on Haavisto-ilmiö.
Nukkuville ei ole vieläkään selvinnyt, että äänestäminen on OIKEUS. Monessa maassa sitä ei edelleenkään ole.

Lissu kirjoitti...

Sanopa muuta. Riittää tulkitsijoille ja kommentaattoreille selittämistä Haavisto-ilmiössä, samoin Väyrys-, Soini- ja Lippos-tuloksessa.

Lissu kirjoitti...

Jatkoksi edelliseen kommenttiin lisään vielä hyödyllisen osoitteen. Jopa hesalaisten kannattaa seurata Turun Sanomien entisen päätoimittajan Aimo Massisen blogia Aimon plokkaukset, sillä niistä löytyy ytyä jatkokeskusteluihin. Tuorein ilmestyi tänään, kuinka muuten, Haavisto-ilmiöstä. Aktiivista linkkiä en tähän saa, mutta kopioimalla seuraava pätkä nettiriville teksti löytyy http://blogit.ts.fi/aimon-plokkaukset/2012/01/23/haavisto-hurmos/