keskiviikko 25. elokuuta 2010

Valmiina syksyyn



Pyöräily kutistui äsken pyrähdykseksi, kun yhä harmaammat pilvet tarjoilivat vettä ensin priiskaloimalla sitten jo silkkana sateena. Ulkoilu jatkui parvekkeella, josta pari päivää sitten häädin kesäkukat. Tilalle hommasin muun muassa useamman sortin tyräkkejä. Komein niistä pääsee tässä näytille:


Samalla muistutan itseäni kameratreeneistä. Niitä jatkan, näytän aika ajoin tuloksia ja kerron, millä säädöin ne on saatu aikaan. Nyt en kerro, vaikka otin parikymmentä kuvaa ja kokeilin sekä aukon prioriteettia että pelkkiä käsisäätöjä. Vertailua varten sarjaan tuli pari kuvaa täysautomatiikalla. Se väläytti oitis esiin salaman, mikä latisti tuloksen, kuinkas muuten. Mutta näistä jutuista myöhemmin, kun olen taas päässyt tosi toimiin.

3 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Et ole tosissasi ! Ei kesä vielä ihan noin loppu ole ! vastahan osa kukkasista on parhaassa loistossaan -vai, unohdin-nehän tietty kuoli kaikki kun olit reissussa...hieno kukka tuokin .

Lissu kirjoitti...

Kyllä niin syksyltä tuntuu, kun flunssakin iski. Sen takia päivän eväsretki ja ulkoilu meni mönkään. Toisaalta: vuosiin en ole potenut näitä ennen niin tuttuja syksyn alkajaistauteja. Hyvä niin. Nyt kumminkin jouduin kertausharjoituksiin.

mondo kirjoitti...

Upea kasvi!