keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kato kävi

 Aamun jumpassa meitä paikallisen kansalaisopiston R-tiimiläisiä oli vain kourallinen. R tarkoittaa ohjaaja-Ritvaa. Kelpo ohjaaja, hyvä porukka vajaanakin. Flunssako lienee karsinut sakkia sairastamaan? Yleensä paikalla on 20 - 25 tiimiläistä. Mainittakoon muuten, että sain luvan kuvaamiseen.

Kelikään ei suosinut, vaikka lumipyry vielä aamulla antoi vielä odottaa. Jäsistä vettä jo tihkutti kuin maistiaisiksi. Toimeksi kuitenkin pantiin ja huhkittiin hiki pinnassa paperilautasia liu'uttaen sinne tänne. Porukka nauttii nykyään uudenuutukaisen palvelukeskus Ruskan tiloista. Ne jo ehtivät kastua, kun vika sprinkel-systeemissä jokunen viikko sitten ruiskutti vettä ympäriinsä. Kuivattamista jatketaan yhä, koska lattialistoja ei ole vielä asennettu takaisin.

Osassa jumppasalia on kuntoilulaitteita, joita meikäläinenkin voisi määräaikoina käyttää nimellisestä maksusta. Taidan kuitenkin jatkaa käyntejä Kaarinan uimahallissa kuntoilusaleineen. Samalla reissulla on mukava myös uida ja saunoa. Liedosta nääs uimahalli puuttuu monien suureksi harmiksi.

Huomenissa piipahdan taas Ruskassa enkä suinkaan yksin. Odotan luokkakavereitanikin meidän tavanomaiselle kuukausilounaalle, joka tällä kertaa hoituu Liedossa. Syömme heti alkuun eläkeläislounaan, josta kukin maksaa 6,50 euroa. Sitten talon väkeen kuuluva esittelee paikkaa kaikkine palveluineen. Extrajälkiruuaksi on luvassa täytekakkua kahvin kera. Se merkitään minun piikkiini, sillä jo tovin olen opetellut kirjaamaan iäkseni vuoden enemmän kuin ennen Paavon-päivää.

Kunpa vanhat kaverit pääsisivät tulemaan! Kehno keli ehkä helpottaa huomiseksi. Toivon myös, että porukkaa on säästynyt flunssalta, joka yhä kuuluu olevan voimissaan. Ihmeekseni olen säästynyt taudilta, vaikka viruksia on lähipiirissäkin ollut tarjolla.. On kai uskottava flunssarokotuksen tehoon, kun tulin ottaneeksi piikin suojakseni. Hyvä näin.

4 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Onhan se nyt todella surkeaa palvelua , kun Liedossa ei ole uimahallallia !! kaikkea muuta näyttää kyllä löytyvän ...laitahan ne naiset hommiin , kyllähän nyt yksi uimahalli aikaan saadaan ...Puuttuuko muuta ?!

(oletpa paikan löytänyt !)

Lissu kirjoitti...

Sanos muuta, kun Tarvasjoellakin on uimahalli, velaksi tehty muuten.

Täällä tarkan rahan naiset eivät niin vain taivu kulusyöppöihin palveluihin. Kangasallakin taannoin inistiin uimahallin perään ainakin 30 vuotta. Sitten se sinne pykättiin, kun minä olin jo häipynyt.

tuulikki kirjoitti...

Oisko tanssihalli mitään? Mun laji ois tanssiminen, ehdottomasti! Sain siitä iloisen muistutuksen hauskoilla synttäreillä viime viikonloppuna kun päivänsankarin kanssa tanssin polkkaa, niin että polvet nitisivät!

Lissu kirjoitti...

Jes, tanssimaankin täällä pääsee, jos ei muuten niin kunnan liikuntaihmisten toimesta Lieto-halliin ainakin kerran kuussa. Ei ole tullut käydyksi, vaikka hauskaa kuuluu olevan - oman parin kanssa!