maanantai 14. kesäkuuta 2021

Veikkaus - piilossa lymynnyt iso ongelma

 

4 kommenttia:

ketjukolaaja kirjoitti...

En jaksa olla näkevinäni Veikkauksen pelikoneitten takana muuta kuin liialliseksi paisuneen rahapeliviihteen, ei siis mitään järjestelmällistä ihmisten köyhdyttämistä. Olen kyllä huomannut miten hyvissä ammateissa olevat ihmiset saattavat viettää aikaa pelikoneitten ääressä useampana päivänä ja pitempiä jaksoja kerrallaan. En ymmärrä tällaista. Pelaan itse pelejä netissä, mutta ne eivät maksa minulle muuta kuin aikaa.

Eniten minua sieppaa näissä kauppojen pelikoneissa se, että ne vetävät ympärilleen ukkokööriä, joka sitten pelaamisen lomassa tarkkailee ja kommentoi muita kaupassa asioivia ihmisiä. Sellainen juoruilu on minusta sietämätöntä ja nimenomaan sen vuoksi olen hyvilläni mikäli pelikoneet vedetään kokonaan pois kaupoista. Aika paljonhan niitä on jo vähennetty.

Lissu kirjoitti...

Luepa Veikkauskratia ja tutki siinä julkaistuja tilastotietoja. Suomut putoavat silmiltäsi ja hämmästyt, kuinka mittavaa suoranainen korruptio liittyy toimintaan.

vanski kirjoitti...

Yksi tuttavamummeli pelaa koko eläkkeensä sinä päivänä kun se tilille tulee.Koli koli vaan ja tietää, missä hän on! Ja sitten hoivaan..no, se on niin suuri ilo, jotta tytär ei kiellä ...siis jotain hyvääkin. Täytyypä lukea kunnolla tuo tekstisi, itse kirja ei kyllä onnistu.

Lissu kirjoitti...

Pelaamisen himo on vaikea vaiva. Pahimmillaan se tuhoaa ihmisen, vaikka tuttuasi hoivataan eläkkeen kolistua koneisiin. Tytärkö maksaa äitinsä hoivan?