sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Syksy lumoaa

Näinä päivinä on riittänyt ihmeen aurinkoisia ja lämpimiä säitä. Lokakuu on päättymässä, mutta ulkona ei ole tietoakaan pakkasista puhumattakaan räntäsateista. Niinpä tututkin maisemat houkuttelevat uusiin kuvanottoihin. Eilinen näkymä todistakoon, kuinka auvoisena Aurajoki soljui kohti merta Liedon kirkonkylän kohdalla.
 Viime tiistaina otin puhelimella talteen näkymän Turun Tähkäpuistosta. Se löytyy Henrikin kirkon edustalta Uudenmaantien varrelta. Tien toisella puolella levittäytyy laaja hautausmaa upeana puistona. Mainioita kävelypaikkoja niin kauan kuin jalat kantavat.
Ruskan keltavärejä pääsi ihailemaan Kaskentien kävelyosuudella. Kuvan paikasta vain noin kilometrin päässä kuhisee Turun kauppatori. Harvoin enää sinne tulee mennyksi. Toista oli niihin aikoihin, kun asuin vielä Aurajoen rannassa aivan kaupungin sydämessä.

2 kommenttia:

tuulikki kirjoitti...

Komeeta on. Eilen täälläkin päin tosi hieno ilma. Pistäydyin mökillä lähirinteessä ja kohta oli pieni muovikassillinen suppilovahveroita kerättynä. Syksyinen metsä on lempipaikkojani. Ei muutenkaan oltais maltettu palata cityyn.

vanski kirjoitti...

Taitaa koko tuttavapiiri syödä pelkkiä suppilovahveroita tänä vuonna !Ja minä en moista sientä ole sammalikosta erottanut !Kamera rakastaa syksyä , niin minäkin .Lisää kuvia !