sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lahjan Tyttöjen joulua

Logomon komeassa salissa meitä istui ainakin toista tuhatta tänään illansuussa valmiina nauttimaan Lahjan jumppatyttöjen - ja muutaman miehenkin - esityksistä (http://www.lahjantytot.fi/). Pienoisen ongelman tuotti Logomoon menijälle taas se, mihin auton saisi parkkiin. Isossa talossa oli muitakin tapahtumia, joten ei ihme, että autoletkat täyttivät lähitienootkin. Pulma kaipaa ratkaisua, sillä varsinkaan sateessa ja pimeässä kävely tuskin kuuluu kenenkään nautintoihin edes silloin, kun kulkupelinsä lopulta on saanut jonnekin kauas parkkiin. 

Joulunäytöksen juoni noudatteli satua Klaara-tytön uneksimasta Pähkinänsärkijä-nukesta.

Avausnumerossa Joulutunnelmaan johdattelivat Belissia- ja Jolie-tytöt.




Perheliikuntaa harrastavien esiintyjien suuri määrä kertoo homman hauskuudesta. Hiirikuninkaat ja hiiret -esitys riemastutti yleisöäkin.






Kepeästi vaihtuvana kavalkadina seurasivat toinen toistaan sotilaiden Paraati, tanssin harrastajien Makeiset, Visonin ja Blancorian Keijut. Stellarian, Liliumin ja Dalean kilparyhmistä oli koottu Lumihiutaleiden tanssi, josta loput kuvat.


 Yksi ja minulle tärkein lumihiutale puuttui: pojantytär. Migreeni ja muut nuoren naisen toistuvat vaivat yltyivät taas sellaisiksi, että vain makuulla saattoi joten kuten olla. Kurja huomata, että minun geeneilläni voi olla osuutta noissa vaivoissa. Aloin nimittäin kärsiä migreenistä 14-vuotiaana. Onneksi sitä vaivaa ei enää vanhana ole, eikä muuten sitä toistakaan!


 Naiset ja seniorit tanssivat espanjalasittain, miehet venäläisittäin, Rosat arabialaisittain, pikku voimistelijat kiinalaisittain. Lopuksi nähtiin vielä Melican ja Elixin taidokas Kukkaisvalssi.

Syksyn jumpat on jumpattu. Alkaa jouluviikko kaikkine puuhineen ja odotuksineen. Tolkkua tohinoihin!

2 kommenttia:

vanski kirjoitti...

Vie tyttö äkkiä asiantunyijalääkäriin !!! Apuja löytty , on IHAN turha nykyisin konttia pitkin lattioita ja käpristellä !!! Kuten HUS:sissa sanottiin : Vain otettu lääke auttaa ! Hesassa Markus Färkkilä ; on toki muitakin .Akupunktio :Tao Tao -klinikka ...

Lissu kirjoitti...

Äitinsä hoitaa tomerasti tytärtään. On tarkassa lääkärinhoidossa jo migreeninkin takia. Siitä aiheutuu lisäpulmia muiden vaivojen hoitamiseen.